Vi på Snusmajoren kan berätta att vi har handplockat en av de mer kända eldsjälarna kring hemtillverkning av snus. Andreas Meijer har gjort sitt eget snus i flera år och är upphovsperson till en av de mest välbesökta snusbloggarna på nätet. Några av er har sett honom i Metro, i lokaltidningen eller på Nyhetsmorgon i TV 4.

Vi har nu fått hit honom för att hjälpa till med guider, tips & trix och support för våra kunder. Enligt Andreas är det viktigaste att snuset är genomfermenterat, allt annat kan justeras i efterhand. Förhoppningen är att vi på Snusmajoren också får ta del av de projekt han nu håller på med, vilket är att odla egen tobak för att bli helt självförsörjande när det gäller snus.

För oss som blir nöjda med ett gott snus till rimligt pris så är vi tacksamma för tipsen/råden och hoppas på ett gott samarbete.

Andreas guider och råd kommer snart att synas här på Snusmajoren.se, han har också lovat att hjälpa våra kunder så att de får till det perfekta snuset och blir helt nöjda när de har köpt sitt snus av Snusmajoren.se.

Allt gott!

Teamet på Snusmajoren.se