Dåliga tider för köpesnus!

När vi trodde att vi nått kulmen för hur mycket priset kunde höjas på vårt svarta guld så visade det sig att det inte var nog. Den nya regeringen inleder med att höja priserna på köpesnus igen. Anledningen till att jag började göra eget snus var att det började bli dyrt, detta var för flera år sedan och snuspriserna har skjutit i höjden flera gånger senaste tiden. En av anledningarna till att snuset kan ansättas så hårt är att risken för smuggling är relativt liten, så är inte fallet med cigaretter och alkohol. Vi som snusar är medvetna om att det inte är direkt nyttigt att snusa men det är bevisat att det inte är lika skadligt som att röka i alla fall. I våras (2014) var jag med i Nyhetsmorgon och personen innan mig var tobaksforskare som påpekade just skadeskillnaden mellan cigaretter och snus.

Här på Snusmajoren vill vi dock fortsätta erbjuda kvalitetsprodukter som inte påverkas av skatten eftersom skatten enbart gäller tobak som är färdig för konsumtion. Råtobaken måste beredas och anses vara en växt innan det sker. Salt, Natriumkarbonat och glycerol är inget som punktskattas så vi kan fortsätta hålla bra priser på vårt älskade snus – förbehållet är att du gör snuset färdigt själv.

Har du inte testat att göra eget snus själv så kan jag säga att det lilla meckande som det innebär är väl värt tiden. För ett par hundringar (mindre än en stock i butik) får du 2,5 kg hemgjort snus – som du kan smaksätta som du vill. Jag har haft god kontakt med många kunder och de vet att jag rekommenderar att alltid ha Stabilisator hemma. Då kan du få ditt snus lagom fuktigt och mjukt. En nyhet för snusmajoren är Gummi Arabicum som binder fukten och gör snuset kramvänligt utan att torka ut det. För att verkligen visa vad vi menar så bjuder vi på en påse Gummi Arabicum när du köper två valfria snussats från Coobra, ett erbjudande som gäller ända till jul. För att ta del av erbjudandet så anger du rabattkod: perfektsnus

Har du frågor om hur du ska göra för att nå det resultat du vill ha så är det bara att kontakta oss, antingen via e-post eller på Facebook: https://www.facebook.com/snusmajoren 

Vi har samlat de vanligaste frågorna och svaren så att du lätt ska hitta bland alla de frågor som har med snustillverkning att göra.

För Snusmajoren
Andreas Meijer